Tilbakemeldinger fra stipendmottakerne våre forteller at støtten har stor betydning, og i noen tilfeller er helt avgjørende for muligheten deres til å gjennomføre sine studier. I 2014 har 2 av studentene våre fullført sine studier i henholdsvis sykepleie og psykologi.

Ximena Gashpa compressed

Ximena Gashpa (24), fullført sykepleierstudium i 2014:

“Av gode grunner kunne ikke mine foreldre gi meg nok hjelp til å fullføre studiene mine. Deres hjelp har derfor vært svært verdifull, og takket være den økonomiske støtten har jeg har vært i stand til å fullføre min utdannelse. Jeg blir aldri lei av å takke Gud for å ha blitt velsignet på denne måten.”

 

Luis Hernan Morocho Cuji compressed

Luis Hernán Morocho Cuji (27), fullført psykologistudier i 2014:

“Da jeg begynte å studere pedagogisk psykologi og familieterapi ved Universitetet i Chimborazo, bodde jeg fortsatt med mine foreldre i en landsby som lå halvannen times reise fra universitetet. l mitt andre studieår flyttet jeg til byen Riobamba, men livssituasjonen ble veldig vanskelig fordi jeg måtte betale kost og losji i tillegg til studieutgiftene. Mine foreldre kunne bare støtte meg symbolsk ettersom vi er åtte brødre, og jeg hadde heller ikke noen jobb å hjelpe meg med. I løpet av tredje studieår ble jeg tilbudt et stipend som gjorde at jeg kunne fortsette mine siste to år ved universitetet, og takket være denne bistanden ble jeg i stand til å betale mine utgifter til bosted, reise og mat, og slik fullføre mine studier.”

 

Eksisterende studenter gir også tydelig uttrykk for støtten er viktig:

 

Edison Maji (26), elektroingeniørstudent:

“Med beundring, respekt og dyp takknemlighet: Takk for den uvurderlige hjelpen dere har gitt meg under mine studier til elektroingeniør. For omsorg, veiledning og støtte. Dere har gjort mine veier lettere.”

 

Andrés Morocho (21), markedsføringsingeniørstudent:

“Jeg er umåtelig takknemlig. Den støtten jeg har blitt velsignet med har vært svært betydningsfull for min studenttilværelse.”

Andres Morocho compressed